Tămâie articulară

tămâie articulară

unguent pentru tratamentul articulațiilor degetelor de la picioare bursita tratamentului articulației genunchiului stâng

Tamaie Complex 60 capsule Prestige Plant Beneficii: -sustine sanatatea osteo-articulara prin elasticizarea tesuturilor -reprezinta un adjuvant de nadejde in combaterea celulelor maligne -reduce durerile si elasticizeaza tesuturile osteo-articulare -diminueaza efectele afectiunilor respiratorii -are efect de relaxare si calmare in starile de agitatie si stres -protejeaza ficatul si rinichii prin eliminarea substantelor toxice din organism -previne aparitia infarctului miocardic intrucat imbunatateste elasticitatea vaselor de sange -scade valorile glicemiei, colesterolului si trigliceridelor -stimuleaza imunitatea organismului -creste fertilitatea la barbati Mod de administrare: Câte capsule, de două ori pe zi.

Descriere: Tamaia este originara din Africa si Arabia planta fiind o mare iubitoare de caldura. Rezina acestei plante este bogata in tămâie articulară, uleiuri tămâie articulară şi substanţe amare.

artroza articulațiilor femoropatelare articulațiile rănesc în special picioarele

Actiuni fiziologice: -este un antiinflamator natural si un antireumatic tămâie tămâie articulară nadejde -are actiune antitumorala si anticanceroasa, fiind utilizata si in tratarea efectelor radioterapiei -intervine in protejarea organismului in situatia expunerii la factorii alergeni -este util in protejarea sistemului nervos intrucat sustine orientarea in spatiu si coordonarea motorie -este antidepresiv si anxiolitic -actioneaza ca hipocolesterolemiant si hipoglicemiant -este imunostimulator A se administra cu prudență copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează.

A nu se administra produsul la persoanele alergice la unul din ingredientelele produsului. Crește efectul anticoagulantelor, la administrarea concomitentă. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

ce să faci dacă articulațiile gleznei doare unguent unghii și dureri titlu

Mai multe despre acest subiect