Blog

Romanul istoric SOLUL LUI ZAMOLXE va fi lansat pe 12 aprilie, la sala Dalles

COPERTA CARTE 3

COPERTA CARTE 3Excelent scris, romanul istoric al scriitoarei Simona Radu va putea fi descoperit de cititori la lansarea din 12 aprilie 2016, la sala Dalles din București, începând cu ora 19:00.

Prezentarea cărții va fi făcută de scriitorul Daniel Roxin, iar evenimentul vă va oferi și o conferință despre marele rege geto-dac Burebista, susținută de prof. dr. Mihai Popescu.

Cu această ocazie o veți putea cunoaște și pe autoarea cărții, scriitoarea Simona Radu, care va oferi un autograf celor care doresc.

Intrarea liber[!

PREZENTAREA CĂRȚII

„Fascinația unor vremuri în care lumea era condusă de regi și eroi o avem mai toți. De altfel, succesul uriaș al filmelor care abordează teme istorice vechi spune foarte multe despre căutarea omului modern, prins în capcana unei societăți în care frâiele sunt ținute de personaje îndoielnice, cu priviri șerpești.

Mai mult ca oricând, avem nevoie să ne reamintim cum era în vremea când onoarea, vitejia și sacrificiul însemnau ceva, pentru a ne reseta existența de astăzi în spiritul unor valori din ce în ce mai rare…

Cu o pricepere încântătoare  în depănarea poveștii, scriitoarea Simona Radu ne propune prin acest roman istoric o călătorie epică până în timpul marelui rege Burebista, cel ce avea să unească neamurile geto-dacice într-un stat de câteva ori mai mare decât România de astăzi.

Scrisul viguros dar sensibil în același timp, punctat din loc în loc cu umor de cea mai bună calitate, ne dezvăluie o lume încărcată de taine spirituale, frământată de iminența războiului, cu personaje care impresionează.

Solul lui Zamolxe este, prin urmare, o carte care se citește cu bucurie; cu bucuria sufletului căruia i se dezvăluie o lume unde strămoșii săi legendari prind viață pentru a-i vorbi.”

Editura Geto Dacii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Website Protected by Spam Master